Publicaciones

Publicaciones del grupo desde su fecha de reconocimiento


The Present and Future of Whole Genome Sequencing (WGS) and Whole Metagenome Sequencing (WMS) for Surveillance of Antimicrobial Resistant Microorganisms and Antimicrobial Resistance Genes across the Food Chain

Revista: Genes

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Número: 5

Volumen: 9

Página de Inicio: 268

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 22/05/2018

Tipo de Publicación

  • R: Revisión / Review

Investigadores

Risk assessment of antimicrobial resistance along the food chain through culture‐independent methodologies

Revista: EFSA Journal

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Número: S1

Volumen: 16

Página de Inicio: e160811

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 08/2018

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

About the Foodborne Pathogen Campylobacter

Revista: Frontiers in Microbiology

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 2017

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

A 3-year multi-food study of the presence and persistence of Listeria monocytogenes in 54 small food businesses in Ireland

Revista: International Journal of Food Microbiology

Tipo de Revista: Internacional

Página de Inicio: 18

Página Fin 26

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 2017

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

Stress adaptation has a minor impact on the effectivity of Non-Thermal Atmospheric Plasma (NTAP) against Salmonella spp.

Revista: Food Research International

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 2017

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

Industrial and Host Associated Stress Responses in Food Microbes. Implications for Food Technology and Food Safety

Revista: Frontiers in Microbiology

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 2017

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

Antimicrobial resistance and virulence characterization of Staphylococcus aureus and coagulase-negative staphylococci from imported beef meat

Revista: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials

Tipo de Revista: Internacional

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 2017

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)

Revista: Journal of Food Science Education

Tipo de Revista: Internacional

Número: 4

Volumen: 19

Página de Inicio: 250

Página Fin 262

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 12/10/2020

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores

Biofilm formation ability and tolerance to food-associated stresses among ESBL-producing Escherichia coli strains from foods of animal origin and human patients

Revista: Lwt-Food Science and Technology

Enlace directo a la publicación

Tipo de Revista: Internacional

Volumen: 168

Página de Inicio: 113961

Estado: Publicado

Fecha Publicación: 01/10/2022

Tipo de Publicación

  • A: Artículo / Paper

Investigadores